"Hawk tuah" devojka postala bogatašica za 2 dana: Otkrila šta raspamećuje svakog muškarca i zaludela svet (VIDEO)
Hawk tuah, Foto: TIM AND DEE TV/INSTAGRAM / SCREENSHOT

od internet seznacije do punog novčanika

"Hawk tuah" devojka postala bogatašica za 2 dana: Otkrila šta raspamećuje svakog muškarca i zaludela svet (VIDEO)

Hawk tuah devojka navodno je zaradila 65.000 dolara od prodaje šešira za samo dva dana

Objavljeno:

Internet danima bruji o Hejli Velč iz Nešvila, poznatijoj kao "Hawk Tuah devojka". Slavu je stekla preko noći zahvaljujući odgovoru koji je dala na pitanje koji potez u krevetu raspametiti svakog muškarca.

- Moraš da im daš taj Hawk Tuah i pljuneš na tu stvar! - brzo je odgovorila i pozdravila svog nesuđenog dečka.

Njena izjava koja insinuira oralni seks ubrzo je postala pravi hit. Hejli se povukla iz javnosti zbog iznenadne slave.

Ipak posle nekog vremena je odlučila da se vrati te je nedavno objavila sopstvenu liniju šešira, gostovala u brojnim podkastovima, pojavila se na koncertu, a sada je potpisala ugovor sa poznatom menadžerskom agencijom The Penthouse, piše The Hollivood Reporter.

Navodno je zaradila 65.000 dolara od prodaje šešira za samo dva dana.

- Svet je poludeo za Hejli i drago mi je da naš tim može da dovede taj brod do slave. Voditelji podkasta koji su je upoznali bili su u pravu kada su rekli da je dovoljno provesti pet minuta sa njom i odmah ćete znati zašto je svi obožavaju - rekao je osnivač The Penthousea Džoni Forster.

Hejli želi da se fokusira na izgradnju sopstvenih onlajn platformi nakon što je stekla slavu putem društvenih medija.

- Molim te, ne budi me iz ovog sna. Pre dve nedelje sam živela sama sa bakom u malom gradu Belfastu u Tenesiju, a onda sam rekla nešto smešno i moj život se zauvek promenio. Zar Bog nije zaista divan? Jedva čekam sve što me još čeka - poručila je najnovija internet senzacija.

Kako kaže, našla je i advokata koji će je zastupati, a to je Kristijan Barker iz kompanije Christian Barker & Co.

- Hejli je postala poznata po svom humoru, a prijateljima i porodici je poznata kao ženska verzija Teo Von. Ali nakon što sam je upoznao na dubljem nivou, verujem da će njena priča o devojci iz ruralnog područja koja je postala poznata preko noći zbog slučajnog susreta odjeknuti širom sveta - rekao je Barker.

Kako je postala poznata?

Ova harizmatična devojka postala je poznata zahvaljujući izjavi o oralnom seksu koja će, prema njenim rečima, raspametiti svakog muškarca.

Odgovorila je na pitanje "Koji potez u krevetu koji čoveka izludi svaki put?“

- Oh, moraš mu dati taj 'hawk tuah' i pljunuti na tu stvar, razumeš me?“ Stojeći pored nje, njena drugarica je ostala u šoku. Čini se da je način na koji je to dočarao osvojio srca ljudi širom sveta.

- Koja je ženska verzija virusnog havk tuah poteza - upitao je jedan korisnik Reddita, a odgovori u komentarima nisu razočarali.

- Dušo, kad te nije bilo, ja sam čistila kuću i kuvala večeru za nas. Sama sam obavila sve važne zadatke, a da me ne podsećaš da postoje - napisala je jedna korisnica, a s njom su se složili i ostali.

- Ovo je zaista sladak odgovor, ali mislim da bi bilo malo nezgodno reći to tokom seksa - nadovezao se neko na njen komentar i našalio se.

@t__mcintosh__ We found her!!! #hawktuah #spitonthatthang @midstreetbarandgrill @Richard ♬ original sound - Joe Powalisz

U moru šaljivih komentara našlo se i onih koji nekim čudom nisu znali ko je viralna devojka, ali sudeći po brzini kojom njena popularnost raste, takvih je možda sve manje.

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.